torstai 25. kesäkuuta 2009

Aurinko, meri ja pallo

Pienten puistolounaan jälkeenkin ehti mainiosti Pukkisaareen. Mereen ei pudonnut kukaan, kun pikkupludauksia ei lasketa. Onko tästä mennyt tämän näköistä kajakkia, kysyi meloja. Oli mennyt, tuonne päin. Vesipistoolit saatiin lopulta täyteen, mikä saattoi olla virhe.

240620091306Selällään heinikossa alkoi kättä kirvellä tutusti, mutta oireet selittäviä nokkosia ei alta löytynyt. Sen sijaan kutina niskassa paljastui kellerviksi muurahaisiksi. Älkääkä koskaan edes kiireessä ja alle eurolla ostako Amissan "Juhlalihapiirakkaa". Paitsi että jo nimi on paradoksi, on maku sahajauhoon imeytetty öljyvahinko. Puolet päivän energiatarpeesta se toki kattaa.

Illan treenien jälkeen ihailtiin tovi HJK:n ja TiPS:n kohtaamista Bolliksen aidan takaa. Tuija Hyyrynen jatkoi kulmasta illan avausmaalin.

Väiskillä oltiin vaihteeksi Veikkausliigaa, jossa Klubi vei Popovitshin ja Mäkelän johdolla Interin konkareita. Väliin tosin soi samba veteraanien siirrellessä yhdellä kosketuksella. Mölkkyäjät palauttivat eksyneen pallon ja krokettiryhmä auttoi mailalla puuhun lentäneen alas. Vammoilta vältyttiin vaikka ikähaitaria oli 38 vuotta ja jalkineita nappiksista sandaaleihin.

Illalla pieniä nukutti ja USA yllätti Espanjan 2-0.

Ei kommentteja: