maanantai 24. elokuuta 2009

Pallopäivä

Sunnuntaiaamun taivas FIM-kentän yllä oli harmaa, mutta keli lämpimän kostea. Ympäristössä EM-valmisteluja. Virallisen osuuden jälkeen oli tilaa laukoa kunnes puhelin kutsui kotiin lounaalle.

puistosta kadussaIltapäivävinkki vei Hesperian puistoon, jossa kisamaat esittäytyivät ja jakoivat pienille pelimiehille sälää. Ilmatäytelaitaisessa kaukalossa pääsi toki myös pelaamaan, ja isät vastaan pojat -höntsä eskaloitui kohta haasteotteluksi Tikkurilan junnuttaria vastaan. Tasaista oli, mutta keski-ikäiselle kovaa eikä tossukaan oikein pitänyt nurmella. Pojat saivat kehotuksen ottaa oppia tyttöjen pehmeistä haltuunotoista. Jaossa oli muuten myös vapaalippuja otteluihin, liekö vielä viikon mittaankin.

EM-avausPäivän sinetöi Suomen voitto Tanskasta, ja Tinja-Riikka Korpela keräsi ansaitut kehut. Hyvätunnelmainen rupeama muutenkin, vähemmän örveltäjiä ja äijäilijöitä kuin miesten matseissa. Tää taiskin sitten olla meidän osalta tässä, murahti ääni riviä ylempää kun oli pelattu 12 minuuttia. Ai miten niin, hämmästyi toinen vieressä. No kun täällä ei näköjään myydä kaljaa, kaikui perustelu.

Ei kommentteja: