torstai 12. helmikuuta 2015

Viikatteen heilahdus

Tyttöjen jo lampsittua laukkuineen koppiin istahdin aulan penkille, mutta tunnelmassa oli jotain levotonta. Hiukan liikaa hallimiehiä, jotka liikehtivät ympäriinsä jotenkin tavallista enemmän ja pyöriskelivät kokoustilan oven luona.

Kun paareja kolisteltiin ovesta, arvelin jonkun loukkaantuneen, vaikkei ambulanssimiehillä nyt ollutkaan valkoista yllä.

Kotikasvatuksen saaneena en nostanut katsettani puhelimen näytöltä paarien rullatessa takaisin ja ohitseni ovelle. Sen verran toki utelias, että hetken päästä käännyin ja kurkkasin ulos. Ja hahmotin vasta, ettei ikkunan takana kuraisella pihalla mitään ambulanssia ollutkaan vaan vaaleanharmaa pakettiauto. Ja vieressä poliisin teknisen tutkinnan valkoinen Transporter.

Kohta tutkijat sinisissä virkaliiveissään tulivatkin hallin uumenista kantamuksineen.Mies siviileissä kantoi ylimääräistä laukkua ja mailaa, joiden omistaja ei niitä enää tarvitsisi.

Vähän päästä jytisi aulassa jo junnukiekkoilijoiden gettoblasterin rap ja verryttelevät luistelijattaret arvioivat toistensa vaakoja.

Elämä jatkuu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015021419194708_uu.shtml

Pari päivää "myöhässä" huomasin kirjoituksesi.Ja kuinka ollakkaan oli aamun uutisvirrassa jotenkin aiheeseen sopiva uutinen vaikka lopputulos olikin eri.

Loppukesästä jouduin todistamaan itse paikanpäältä tilannetta jossa oli kuljettaja saanut kohtauksen,ajautunut ulos tieltä,törmännyt kiveen ja auto syttyi palamaan.Osuin paikalle "huolestuneena" maanomistajana joka unohti oman tilanteensa heti kun huomasi mikä tilanne oli päällä.

En osaa sanoa kuinka kauan kesti ennen kuin tilanne oli ohi,mutta sain vaihdettua muutaman sanan ihmisen kanssa joka oli ollut ensimmäisenä paikanpäällä ja alkanut elvyttämään,vanhempi naishenkilö.

Kumpa tuollaisia enkeleitä olisi enemmänkin tuolla liikenteessä kun joku tarvitsee apua <3

Hyvää Ystävänpäivää Hilu! :)

Mika kirjoitti...

Kiitos, ja kyllä.

Mitenköhän monessa prosentissa esimerkiksi sydänkohtaustapauksista elvytys onnistuu?

Niitäkin lie monenlaisia.