torstai 8. huhtikuuta 2010

Näinä päivinä

Se yhden aamun sade, joka oli keväinen, melkein kesäinen. Näinä päivinä tekisi mieli hakea katuharja ja alkaa työnnellä hiekkaa asvaltilta.

Ilta muutama matkalla kotiin, kun elämä näytti voivansa tarjoilla tilannekomiikkaa suoraan englantilaisesta sketsistä. Mutta tämä muistiinpanoksi itselle kun asian avaaminen olisi hieman epäkohteliasta.

Kylmä maitoisa sumu, joka kietoi kaupungin sisäänsä. Valokuvaajattaren kampaus. Ilo ehtimisestä tällä kertaa aikaisempaan bussiin kun pressi päättyi juuri ja juuri siiheksi.

Robbenin maali ManUn verkkoon ja mieluisa myytti saksalaisista jalkapallojoukkueista, jotka vain eivät osaa antaa periksi. Vaikka maalintekijät olivatkin Kroatiasta ja Hollannista ja muutenkin nykyään.

Lopulta sitten kumminkin Spotify, jolla voi palata menneeseen. Vaikka kuuntelemalla Dire Straitsin ensimmäistä levyä.

Stepping out to Angelucci's for my coffee beans...

HaloEfekti: "Aamulehti.fi | Suomi loukkasi sananvapautta 14 vuotta sitten: Valtio maksaa korvauksia 130 000 euroa" - veronmaksaja korvaa - miksei voi pidättää väärin tuominneilta tuomareilta?

Entä pitäisikö kaikkien työssä aiheutettujen vahinkojen korvaukset työnantajan sijasta pidättää ne aiheuttaneilta henkilöiltä? Puuttumatta tässä "väärin tuomitsemisen" käsitteeseen.

Ei kommentteja: