lauantai 30. huhtikuuta 2011

Lakki tahriintui jo 80-luvulla liian rumaksi pitää

Perjantaina kuninkaalliset häät töiden taustalla. Olivatpa kaikki kirkossa hyvin valaistuja, mietti valokuvauksen harrastaja. Miten lie toteutettu. Morsiamen sisko keräsi kuulemma 33 tuhatta Facebook-fania. Maallikkokin ymmärsi puvun kauniiksi, mutta tummat turhankin hoikat kaunottaret pukujen sisällä ovat enemmän muiden maallikoiden makuun. Perussuomalaiset lienevät pärjänneet Britanniankin vaaleissa kun oli noin paljon pappeja, sotilaita, nationalistisia symboleja, vanhoja tavaroita ja eri sukupuolta olevien häät. Kruunuksi vielä RAF:n ylilento: Hurricane, Lancaster ja Spitfire. Ja vähemmän maineikkaita Eurofightereita ja Tornadoja.

Vappuna lotisi ensin taivaalta sade, mutta kohta kimmelsi vesilammikoissa jo aurinko.

Aaton ohjelmaksi sopivat mainiosti lastenkutsut asianmukaisine äänimaailmoineen. Kahvia, voileipäkakkua, kahvia, pikkupizzoja ja kahvia. Täytekakkuakin. Suolaisen täyttämä vatsa on vähemmän tukala kuin liialla makealla täytetty. Taustalla TV:ssä äänettömänä Suomen MM-avaus Tanskaa vastaan.

Kotiin käveltäessä olivat kadut hiljaiset. Ylioppilaslautakunta, näytti nuorimmainen Hietaniemenkatua lähestyvää valkolakkista joukkoa. Leppäsuon ABC:llä istuivat sinihaalariset kahvilla, ja pihaan kaarsi juuri toinenkin mustamaija.

Yötä vasten voisi jatkaa lukemista Viron metsäveljistä.

Ei kommentteja: