perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tihkusateinen loppuviikko

Painostavan nihkeä alkavan sateen tuntu kun vauhtia illan liigaotteluun haettiin natiaisten pomputtelulla Saharassa. Do you speak English, kysyi paikalle harhaillut samanmoinen pojilta, ja kohta hääri höntsässä yksi lisää. Artjom oli Moskovasta ja osasi englantiakin, ja olihan jalkapallokin yhteinen kieli.

Verkkoaidan takana bussi viitottiin suurieleisesti pohjoispäädyn portille ja eristettiin siirrettävin aidoin. Ilmeisesti vierasjoukkueen sellainen. Liivillä erottautunut järjestysihminen naureskeli tulijoiden kanssa. Ympäristössä neljä ratsupoliisia, neljä poliisiautoa ja jalkaisin tepastelevia sinisiä muistutti jalkapallon kansainvälisistä omituisista piirteistä.

Sonskilla jatkui ensimmäiset 10 minuuttia kesän hassuin keskitys -kisa, mutta Heikkilän komealla läpisyötöllä irrottaman Sumusalon nappikesosta aukesi ketsuppipullo. Illan hahmona Nikolai Alho, jota olenkin jo tovin kaivannut aloitukseen. Toki turkulaisten vastustajien itseluottamus oli tänään niin kateissa, että mittari ei ollut tarkin mahdollinen. Pelin ohella parasta oli, että tuuli pysyi tyynenä eikä painanut tihkusadetta lipan alle. Pahinta, että otin nakkimukiin liian vähän ketsuppia (ensi kerralla sinappia) ja tappajalokit uhittelivat eteläpäädylle.

Kävellen kotiin.
- - - - -
Amerikkalaiset mustat helikopterit kuulemma lukevat kaiken, mitä verkossa julkaisen. Mitä olenkin aina pitänyt itsestään selvänä. Vastalääkkeeni on olla niin tylsä, ettei niitä kiinnosta.

Tai kuten Konemies samantapaisessa asiassa sanoi: Virustorjuntaohjelmia sun muita on monenlaisia, mutta jos joku osaava tosiaan koneellesi haluaa niin kyllähän se sinne tulee.

Illan kertaus:

Ei kommentteja: