lauantai 3. joulukuuta 2016

Kohti parodiahorisonttia ja sen yli

Turvapaikanhakijoiden elannon Euroopan laajuisesti takaavat kaarnalaivat. Alkon Virosta tilaama Suomen 100-vuotisjuhlalikööri.

Totisesti uutiset ovat tehneet Pahkasiasta tarpeettoman.
- - -
(4.12.) Reiluuden nimissä lisättäköön tännekin ensimmäisen linkin takana oleva päivitys:

EDIT 3.12.2016 klo 21.18: Riku Rantala toimitti Päivän Byrokraatille selvityksen, jonka mukaan valtioneuvoston myöntämää 150 000 euroa ei ole käytetty Startup Refugeesin kaarnavenehankkeeseen. Uskotaan. Rantalan vastauksesta ei tosin ilmene, mihin tuo 150 000 euroa sitten käytetään tai mihin on käytetty muilta Startup Refugees -projektin julkisen sektorin kumppaneilta saatu rahoitus. Näitä ovat muun muassa sisäministeriö, maahanmuuttovirasto, TE-toimistot, Yle, Sitra, Lauttasaaren seurakunta, Metsälän vastaanottokeskus, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Laurea ammattikorkeakoulu ja Aalto Start-up Center. 

2 kommenttia:

/mek kirjoitti...

Se on erona, että Vana Tallinnia ei ole kenenkään pakko ostaa, mutta kaarnalaivoihin ovat kaikki veronmaksajat päässeet jo osallistumaan.

Ja tietysti se, että Pahkasikaa lukiessa nauratti.

Mika kirjoitti...

Se on tosiaan ero.

Täytyy sanoa, että kaarnaveneklipin kohdalla nauroin aika kovaankin ääneen. Tosin samalla vähän hermostuneesti ympärilleni pälyillen tietämättä, ovatko nämä ihmiset tosissaan vai tietävätkö kaikki, että kyseessä on vitsi.