keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Uusille mukavuusalueille

Kokki 36 kokeilee: linssimuhennos.

Öljyä, sipulia, valkosipulia, porkkanaa. Ne linssit.

Lihalientä (kasvisliemikuutiot olivatkin lopussa).

Hyppysellinen currya, toinen chilijauhetta, vähän paprikaa.

Maku: ohoh, tulipa aikas hyvää.

Kuulostellaan, mitä mieltä ruoansulatus on.

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Linssit on hyviä! Vaikutus voi olla sama kuin hernekeitolla. :)

Nimetön kirjoitti...

Kurmeekokki ala Hilu! :D

---Topsukka

Mika kirjoitti...

Maku tosiaan positiivinen yllätys eikä vatsakaan ole yhdeksässä tunnissa ehtinyt pahemmin protestoida. Ehkä päivittäiset kaurapuuro ja ruisleipä ovat käyneet totuttelusta.

Taidan jatkaa kokeiluja tähän(kin) suuntaan.

Nimetön kirjoitti...

mika

ooh! tuo resepti on perusta, jonka päälle voit rakentaa jos jonkinmoisia makuja. lisää yrttejä, sitruunan raikkautta, chilin poltetta, kaukomaiden eksotiikkaa. mikä nyt on parhaiten sen oman suun ja kukkaron mukainen. linseistä voi taputella myös murekkeen, ja sen voi puolestaan täyttää kevyesti kiehautetuilla parsoilla, haudutetuilla purjonpätkillä, pinaattimuhennoksella, paahdetuilla pähkinöillä tai paistetuilla sienillä. you choose.

meri

Mika kirjoitti...

Kiitos,

noihin muunteluvinkkeihin tulen vielä palaamaan.