sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Hiput

Aurinko Kehä I:n yllä oli suuri ja sulasta kullasta tehty. Samaan aikaan vouvotti risteykseen pohjoisesta ambulanssi ja Latokartanontieltä mustamaija. Tieliikenneonnettomuus, Helsinki, luki Twitterin virrassa. Malmin asemalta 76A:han.

Perjantaina ne.

FIM-kentän vihreyden ympärillä luminen maisema. Turkulaisia ilmestyi ihmettelemään kenttää, syljeskelemään ja kiroilemaan turuksi. Illalla Tapiolassa hotdog ja yksi kauden parhaista salibandymatseista.

Lauantaina siis.

Klaukkalassakin kenttä vihreä ja ympärillä lumimaailma. Taivaalta leijaili isoja hiutaleita, kylmä hiipi ytimiin. Kotijoukkue karkasi viimeisellä hyökkäyksellään voittomaalin tekoon. Aloituspotkun lähdettyä soi pilli kolmesti.

Kotona jälkiuunileipää ja erinomaista kalakeittoa.

Sunnuntaina.

Soi: Queen: Stone cold crazy

5 kommenttia:

Minna S kirjoitti...

Kiroilemaan turuksi? Kummottis se mahtaa mennä :)

Mika kirjoitti...

No joo, erityisiä turkulaisia voimasanoja en kuullut mutta tuttuja perinteisiä turkulaisella nuotilla.

/mek kirjoitti...

Turkulainen kiroilu on Suomen kansainvälisin ja tehokkain kommunikointikeino, jonka ymmärrettävyyttä ei edes 20 ulkomailla vietettyä vuotta tai vastustajan täydellinen suomen kielen osaamattomuus vähennä.

Ainakin viimeksi kolme sanaa turkua sai huuleni mailallaan aukaisseen kaverin etsiytymään vikkelästi vaihtoaition suojiin.

Tärkeintähän kommunikoinnissa on viestin ja tunteiden perillemeno, joten mitä muuta ihminen voisi äidinkieleltään pyytää?

Mika kirjoitti...

Taitavat olla sen verran väkeviä loitsuja, että minä en uskaltaisi edes yrittää. Voisivat vahingossa maat aueta ja esirippu revetä.

Minna S. kirjoitti...

Jep, tuo on kyllä totta. Minäkin sain Turun murteella Roomassa muutaman romaniheimon yli-innokkaan jäsenen siirtymään erittäin nopeasti taka-alalle.