torstai 24. marraskuuta 2011

Verkkokaupan semifail ja Hesarin hankala matka

Ennen Verkkokaupan noutotiskille jonotettiin jokunen minuutti, ja numeron kilahdettua esiin asteltiin tiskille, jossa myyjä haki tilatun tavaran muutamassa minuutissa takahuoneesta.

Jo ennen kaupan muuttoa Jätkäsaareen sai ensimmäisessä vaiheessa vasta hakulaitteen, joka alkaa piipata kun ennalta tilattu ostos on haettu jostain talon muusta osasta.

Eilen illalla odotus hakulaite kourassa kesti 40 minuuttia. Talon rakentaminen on kesken, ja tavarat on haettava hisseillä alakerrasta kun tarkoitus on, että ne vain nostetaan varastossa hihnalle, pahoitteli myyjä.

Odotellessa saattoi toki leikkiä Canon G12:lla ja 7D:llä ja MacBook Proilla ja iPadeilla. Silti semifail.

Verkkokaupan löytäminen sieltä rakennustyömaan aitojen, koneiden ja kuoppien keskeltä on sitten oma lukunsa.

Tänään ei aamun lehteä näkynyt. Ennen soittamista jakelupäivystykseen päätin ilman isompia odotuksia kokeilla palautelomaketta. Syötä katuosoite ja postinumero nähdäksesi, onko alueella jakeluhäiriöitä, se ehdotti. Syötin. Jakelujärjestelmä ei tunne syötettyä katuosoitetta, sivu ilmoitti.

Jaaha.

Syöttämällä asiakasnumeron ja postinumeron pääsi lomakkeelle kertomaan huolensa. Lähetä, klikkasin, ja sain eteeni enempiä selittelemättömän herjan puhelunnumerosta. Muutin puhelinnumeron pötkömuotoon, joka ilmeisesti kelpasi.

Kaksi tuntia ja 20 minuuttia myöhemmin soitti ovikelloa kohtelias mies, joka ojensi aamun lehden. Hiukan kostuneen ja ryppyisen aamun lehden, mutta kumminkin.

Joku oikeasti lukee niitä palautelomakkeita.

Ei kommentteja: