tiistai 8. marraskuuta 2011

Miten talvisodassa selvittiin ilman kriisitiedottamista netissä?

Sosiaalisessa mediassa tietovuoto kuulostaa siltä, että kaikkien tilit on jo tyhjennetty ja sukulaiset identiteettivarastettu orjiksi, poliisin sivujen kaatuminen taas siltä, että kuolemme ihan kohta kaikki.

tuulenpuuskaMiten talvisodassa selvittiin ilman kriisitiedottamista netissä?

Kyse on tietenkin lähteiden valinnasta. Kun seuraan (etenkin Twitterissä) some- ja verkkohörhöjä, kuulen some- ja verkkohörhöjen näkemyksen. Kaipa motopiireissä kohistaisiin, jos poliisin moottoripyörissä olisi jatkuvia käyntihäiriöitä.
- - - - -
Koulun läheisellä nurmikolla tenavat olivat kerääntyneet ihmettelemään pauhaavaa lehtipuhallinta. Yleisimmät lajit aamuyhdeksältä muutoin lenkkeilijät sekä lämpimästi pukeutuneet lastenrattaiden työntelijät.

Kuulokkeissa Julkinen Sana talousuutisoinnista jäi jotenkin ohueksi, mutta elokuinen Enbuske Kreikan, Euroopan ja Yhdysvaltojen taloudesta toki toimi. Kuuntelemalla parisataa tällaista jaksoa saattaisi taviskin alkaa ymmärtää jotain aiheesta. autollinen lasinsirujaMiksi libertaarit tuntuvat aina kuulostavan posket punaisina intoa täriseviltä miespuolisilta toisen vuoden kauppatieteen ylioppilailta? Pankinjohtajan yhtään syttyessä aiheelle alkoi hänen puheeseensa hiipiä anglismeja. Käytännön työkielensä?

Puut alkavat jo olla paljaita, mutta maassa riittää vielä pudonneilta keltaisilta lehdiltä tuoksuvia pudonneita keltaisia lehtiä.

Hietarannassa mies nyki liitovarjon näköisen leijan nyörejä ja odotti seuraavaa tuulenpuuskaa. Taivallahdella topparoikka siirteli työlautallaan venesataman rakenteita. Minigolfradan naapuriksi oli jo tuotu hiekoitushiekkasäiliöt, niiden vieressä virui vanha veronkiertopakettiauto täynnä lasinsiruja.

Eilisillan isänpäiväspesiaali tenavien luistelukoulussa tuntui reisissä. Videomateriaalista päätellen vaakani oli parempi kuin luulinkaan.

Ei kommentteja: