sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kulttuurilauantai

Ulko-oven takaa paljastui auraamaton hanki, jossa oli raskas hölkätä Kansallismuseon pysäkille. Pakilan Teboililta kaksi rasiaa Sisuja ja odotuksen venyessä kahvi.

Lahdessa hyppyrimäet ja radiomastot. Pelicansin bussi teki lähtöä tien päälle.

Roudaus yksillä, lämmittely toisilla, ja harjoiteltuihin hommiin. Hienoja suorituksia, joille asiantunteva yleisö osoitti suosiotaan. Ruotsin maalivahdin harhateille lähettänyt Salla Suomelan rankkari ei ollut taidonnäytteistä vähäisin.Illan taittuessa yöksi ja Suurhallin jäädessä kurnivat suolet jo niilläkin, jotka eivät ensimmäisten joukossa nälkään kuolisi. Pääruokaa odotellessa tarjoiltu lämmin kauraleipä ja voi tekivät kauppansa eikä talon hampurilainenkaan jättänyt moitteen sijaa.

Sympaattinen ja viehättävä tarjoilijatar, jonka valkoinen paita juuri kaarteiden kohdalta oli kokoa liian pieni. Mitä yksikään seurueen miehistä ei voinut olla huomaamatta, mutta korrekteina herrasmiehinä jokainen halusi suhtautua asiallisesti. Joten jokainen aina neitosen kumartuessa pöydän ylle hiljeni ja huolellisesti käänsi katseensa johonkin vaarattomaan suuntaan.

Hyvä ruoka, parempi mieli. Vain puolet osastosta jaksoi enää poistua rakennuksesta.

Huoneen TV:ssä oli Bond jo loppunut, mutta Morsesta ja Wallanderista häntää.

Verkosta löytyi vielä suora lähetys Rouenista muodostelmaluistelun French Cupista. Innostuneen ranskattaren selostus antoi lajille yhden ulottuvuuden lisää.

Ei kommentteja: