keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Riippuu katseen suunnasta

Hallituksen visiot leikkauksista kuohuttavat, ja kohta kai on alettava hamstrata niitä hernekeittopurkkeja yleislakon varalle.

Pienyrittäjä ei kuitenkaan näyttäisi olevan menettämässä oikein mitään. Kun ei tähän astikaan ole ollut palkallisia sairaspäiviä, kesälomia tai sunnuntailisiä.

Tummien uutisten keskellä hyvääkin. Salamalaitteita lainannut oli niitä palauttaessaan lisännyt kassiin mielenkiintoista luettavaa. Tai pitäisikö sanoa katseltavaa.2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mika

olen saanion harras ihailija. minulla on työhuoneen seinällä pari hänen ottamansa kaupunkikuvaa. vuosilukua ei ole, mutta ilmiselvästi ne on otettu aikana, jolloin autot eivät vielä peittäneet kaupungin rakennetta, ja ihmisillä oli rauha lukea ja keskustella. saanio tavoittaa noissa kuvissa kaupungin virrasta pieniä tapahtumia ja tunnelmia. nostalgiaa parhaalla mahdollisella tavalla.

meri

Mika kirjoitti...

Vanhanajan mestari ja mustavalkoiset kuvat, on siinä yhdistelmässä jotain erityistä. Toki huomaan samalla oman mieltymykseni, kaupunkikuvat miellyttävät luontoluontoa enemmän. Samoin ne, joissa on ihmisiä kosketuksella, joka ainakin nyt ja täältä katsoen tuntuu kansatieteelliseltä.