Kokki 36 kokeilee: linssimuhennos.
Öljyä, sipulia, valkosipulia, porkkanaa. Ne linssit.
Lihalientä (kasvisliemikuutiot olivatkin lopussa).
Hyppysellinen currya, toinen chilijauhetta, vähän paprikaa.
Maku: ohoh, tulipa aikas hyvää.
Kuulostellaan, mitä mieltä ruoansulatus on.
keskiviikko 15. maaliskuuta 2017
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
5 kommenttia:
Linssit on hyviä! Vaikutus voi olla sama kuin hernekeitolla. :)
Kurmeekokki ala Hilu! :D
---Topsukka
Maku tosiaan positiivinen yllätys eikä vatsakaan ole yhdeksässä tunnissa ehtinyt pahemmin protestoida. Ehkä päivittäiset kaurapuuro ja ruisleipä ovat käyneet totuttelusta.
Taidan jatkaa kokeiluja tähän(kin) suuntaan.
mika
ooh! tuo resepti on perusta, jonka päälle voit rakentaa jos jonkinmoisia makuja. lisää yrttejä, sitruunan raikkautta, chilin poltetta, kaukomaiden eksotiikkaa. mikä nyt on parhaiten sen oman suun ja kukkaron mukainen. linseistä voi taputella myös murekkeen, ja sen voi puolestaan täyttää kevyesti kiehautetuilla parsoilla, haudutetuilla purjonpätkillä, pinaattimuhennoksella, paahdetuilla pähkinöillä tai paistetuilla sienillä. you choose.
meri
Kiitos,
noihin muunteluvinkkeihin tulen vielä palaamaan.
Lähetä kommentti