lauantai 27. helmikuuta 2010

Talven lopun merkkejä

Raivaus, pakkaus ja tankkaus. Tehtaantuoksusta Ale-Makasiinista vielä Koirankynnen leikkaaja ja jäähdytysnestettä kun oli valoa vilautellut.

paluuliikenneJyväskylän kohdalla alkoi tiputella lunta, Salpausselän eteläpuolella kävi kovasti harmaaksi ja kuraiseksi.

Helsingissä yllätys: vielä enemmän lunta kuin lähtiessä. Pizza, bussiin ja Tapanilaan. Onnistuneitakin kuvia, mutta salamayritelmistä ei sen valmiimpaa.

Steissillä oli 3T:n tuloon kuulemma 11 ja 22 minuuttia, joten jalkaa toisen eteen. Ravintoloista kaikui Mertarannan ääni, joka kertoi juuri jotain aivan kauheaa tapahtuneen. Tunturikadulla tömähteli katoilta katuun lumia.

Unessa oli Veloena spårassa.

sohjoLauantaina selkeä suojasää, vesipisaroita ropisi ikkunapeltiin ja lunta paukkui pihaan. Väiskillä vielä USA - Suomi uusiksi, minä olin Zach Parise. Suomi vei jatkoajalla 10-9 kun Ruutu rankaisi oman pään bläkäristä. Laivan sumutorven törähdykset Länsisatamasta toivat maaleihin autenttisuutta.

Jää terien alla pehmeni koko ajan ja sohjokerros pinnalla kasvoi. Taisi olla talven viimeisiä käyntejä kun kuulemma jäädyttäminen lopetetaan huomenna. Pieneksi oli kenttä käynyt ympäröivän lumivallin paksutessa melkoiseksi.

Kopissa tuntematon aloitti keskustelun eilisestä ottelusta.

Ei kommentteja: