lauantai 27. huhtikuuta 2013

Minä lähdin Tampereelle

Näin selvästi A:n seisovan siinä auton vierellä parkkilipuke kädessään, ja hetken päästä hän käänsi auton sisukset ylösalaisin sitä etsiessään. Myöhemmin selvisi, että lipuke oli jäänyt sisään kassan päälle.

Todistajanpsykologia.

Teboil Lempäälä Pirkanhovin buffa tarjosi lounaaksi salaattia, lohirisottoa, häränrintaa ja perunamuhennosta. Painikkeeksi piimää ja päälle kahvit.

Jonotin hotellin respassa naisvoittoisen nahkatakkisen ja fiftarikampauksisen seurueen takana. Psychobilly-merkki yhden takissa toi mieleen Melrosen ja aiheutti korvamadon.

Hallilla roudausta ja kahden pelin ilta. Tavanomainen, lukuunottamatta palaveria hövelin mediajulkimon kanssa. Yksi tekee tilastot ja toinen tekstin, sitten vaihdetaan, ja erätauoilla juniorit ja naiset. Junioreihin tuli virhe ja naisiin yöllä täydennystä Keski-Euroopasta.

Iltaöinen kävely Hakametsästä Koskipuistoon. Kulkijoita, katusoittoa, poliisi, ambulanssi. Siniset valot läikkyivät pitkin seiniä. Lämmin ateria pelien päälle on harvinaisuus. Big Mac Meal on lämmin ateria.

Seuraavana iltapäivänä sama taival toiseen suuntaan. Pizza- ja kebabpaikkoja ja baareja enemmän kuin olisin jaksanut laskea. Tamperelaiset taitavat syödä paljon ulkona. Itse en poikennut. Herrasmies käveli stetson päässä, jenkkirassiletkan yhdessä autossa matkusti mies sen katolla istuen. Kaikki eivät kestä kevätaurinkoa.

Lajilegenda, Suomen mestari kelkkoi vapaaehtoisapuna pressihuoneeseeseen evästä. Siinä oli jotain väärää.

Kaksi peliä vaihdetuin roolein, juniorit ja naiset. Virhettä ei ole vielä löytynyt ja Keski-Euroopasta tullee taas yöllä. Autokyydillä hotellille. Turha lähteä enää etsimään ateriaa, koska hotelliaamiainen.

Äkillinen mieliteko kuunnella John Lennonia. YouTubesta löytyy.


Ei kommentteja: