maanantai 7. lokakuuta 2013

Kuplassa

Monelta hallilla kaulalapun numerot takki selkänojalle kone pöydälle kamera valmiiksi salasanat kahvi alkumusiikit aloituskokoonpanot alkuvihellys muistiinpanot taukosummeri erätauko kuvansiirto tweetit kahvi seuraava erä seuraava loppusummeri mixed zone pressitilaisuus kysymykset muistiinpanot rapsa monelta seuraava kuka lähtee syömään sambaryhmä alkumusiikit aloituskokoonpanot erätauko taskulämmin pepsi kolmas erä pressi suklaadonitsi kuvat samat naamat mustetta tulostimeen heionkskellään toka erä gangnam style mikä päivä tänään on pizzapala pressi kyyti hotellille passi repun kahvaan akut lataukseen nettitunnukset viimeiset viilaukset vartti simpsoneita valot pois valot päälle aamupuuro monelta hallilla.

Tai paikallisen tweetin sanoin:

Ajantaju on hämärtynyt. Ajan voi laskea vaikkapa nähtyinä sambakarnevaaleina tai Gangnam Style kuuntelukertojen mukaan.

Puoli kilometriä Hämeenkatua yhtenä iltana, ja yksi olut Vanhassa Postissa, puoli tuntia Bayernin peliä TV:ssä, tuplajuusto ja maito Macissa. Ja aseman ja Kalevan väliä. Radanalitus, ylämäki, iso risteys, Kalevan kirkko ja pitkä loiva ala.

Mutta on kuplassa elämisessä puolensa. Pressihuone, kentänlaita, Twitter ja vessa. Samat tutut naamat, samat väsyneet mutta silti hauskat jutut kuin pelireissuilla bussissa. Hotellin valmiiksi kokattu aamupala ja illalla palatessa pedattu sänky. Maailma ja arki jossain ulkopuolella.

Kuvakooste paikan päältä.

Tänään lienee maanantai.

Ei kommentteja: