tiistai 15. elokuuta 2017

Kärsivällisyys koetuksella

Kuulu mainostoimisto jakoi Twitterissä tuoretta Helsingin Olympiastadion-aiheista videotaan.

Taas yksi rahareikä Stadikan rajattomaksi paisuneelle remonttibudjetille, oli ensimmäinen ajatukseni, ja toinen, että näköjään ei vieläkään ole keksitty mitään, mikä ylittäisi nuoret naiset katseenvangitsijana.

Ennen remontin alkamista olin muistaakseni sitä mieltä, että noin tärkeä osa kaupunkia kannattaa korjata, vaikka se uuden rakentamista kalliimmaksi tulisikin. Budjetin petettyä totaalisesti ja seuratessani samalla Länsimetro-farssin taivaaseen asti pitenevää piikkiä saattaisin olla nyt eri mieltä.

Näyttävähän video toki sinällään on.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mika

vähän ponneton ja löysä tuo video oli, mutta lopussa näytetty tuoli on hieno. minullakin on muuten oma numeroitu kappaleeni, annankadun vepsäläiseltä ostettu.

minun on pitänyt kysyä sinulta mielipidettä justin gatlinin suhteen. saako buuata ja jos ei, niin miksi. jos saa, onko se sitten oikein.

meri

Mika kirjoitti...

Yleisurheilukisat jäivät itseltäni kovin vähälle seurannalle, mutta Gatlinin tapauksen huomasin. Semminkin, kun siitä oli urheiluväen kesken melkomoista vääntöä somessa. Pähkäilin itsekseni semmoisen tuloksen, että Gatlinilla oli oikeus juosta jos niin reklementtien mukaan oli päätetty, mutta jokaisella ihmisellä oli yhtä lailla oikeus olla asiasta mitä mieltä haluaa ja jopa buuata, jos siltä tuntuu.

Tuolia en tajunnutkaan noteerata. Tunnustan saman tien, että sillä istuja varasti huomioni.