perjantai 13. toukokuuta 2011

Oppia ja happea

Torstain päiväkävelyllä oli vesi Taivallahden rannoilla matalalla. Se on matalalla, jos kivelle Taivalsaaren kärjessä pystyy kävelemään kuivin jaloin.

Kuulokkeissa HS:n uusi uutispäätoimittaja kertoi, että kilpailu on kovaa mutta meillä on loistava tiimi. Verrattain mielenkiintoista oli sen sijaan jollei tabloid- formaatin kehuminen niin ainakin se, että printissä julkaistaan tulevaisuudessa entistä vähemmän mutta entistä hiotumpaa.

Nurmikentällä jo kunnolla hanhenpaskaa.

Piti napata soittimeen yksityiskouluista kertova Enbuske-jakso, mutta olikin tullut kuusi viikkoa vanha euron kriisistä kertova. Perin mielenkiintoinen sekin.

Aiheesta ovat keskustelemassa ETLAn ja EVAn toimitusjohtaja Sixten Korkman, Ålandsbankenin varainhoidon toimitusjohtaja Stefan Törnqvist ja poliittisen taloustieteen tutkija Lauri Holappa Helsingin yliopistosta.

Rahaherrojen sanamuodot olivat kohteliaat, mutta sisältö Pohjois- ja Etelä-Euroopan talouskulttuurieroista sekä Kreikan mahdollisuuksista (lumipallo helvetissä) yllättävän suoraa. (Sivuhuomiona haastateltujen ulosanneista, että ohjelman tutkija kuulosti pankkiherrojen rinnalla innokkaalta juniorilta.)

Väiskin kenttä lanattu.

Ei kommentteja: