torstai 21. huhtikuuta 2016

Kauden loppu ja alku

Mäkelänrinteen lukion auditorio täyttyi taas kauloissa roikkuvien mitalinippujen kilinästä kun HTK:n luistelijat kokoontuivat jokakeväisiin päättäjäisiinsä. Vaikka oli se kääntötuolien paukekin kova.


Ensin käytiin läpi yksärien kauden kohokohdat, sitten muokkajoukkueiden, joiden kauden parhaat ja zempparit ja lopuksi koko rivit pokkasivat palkintonsa ohjelmien pyöriessä samaan aikaan seinällä. Kauniita sanoja, liikutuksen kyyneliäkin.

Kukkia. Paljon kukkia.

Kokoelmavideo kilpajoukkueen kauden näyttävimmistä kaatumisista kikatutti etenkin pienimpiä ja muistutti, ettei kaiken aina kuulukaan käydä niin kuin Strömsössä.


Tarkoitus on tulla parhaaksi mahdolliseksi itsekseen, tiivisti yksärien koutsi osuvasti, mistä viime kädessä on kysymys.

Matka jatkui eiliseen kohteeseen Pirkkolan tekonurmelle, jossa ehti vielä ihmetellä ottelun viimeiset 35 minuuttia. Yritin onnistumatta lukea joukkueiden kehonkielestä, mikä on tilanne. Kummallakaan ei näyttänyt olevan kiire maalintekoon, mikä sittemmin paljastui sinivalkoisen kotijoukkueen maltillisuudeksi, koska vieraat olivat siinä vaiheessa johtaneet.

Isäntien illan kolme osumaa syntyivät ottelun loppupuolella eli saapumisaika oli ollut onnistunut.

Ei kommentteja: