keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Gladiaattorien hengessä

Urheiluyleisö kaipaa dramatiikkaa ja vaaran tuntua. Olisiko seuraava menestyslaji siis moottorisahamäkihyppy? Muuten samanlaista kuin perinteinen, mutta hyppääjällä pitäisi olla koko suorituksen ajan käsissään kaasu täysille lukittuna teräketju viuhuen kiljuva moottorisaha. Ennen torniin nousemista tuomari tarkistaisi, että terät on teroitettu asianmukaisesti eikä pukuun ole kätketty suojuksia.

Urheilun väsynein fraasi "vauhtia ja vaarallisia tilanteita" saisi viimein sisältöä. Mitähän Mertaranta saisi tästä irti?

Entä Saturday Night Bloodbath? Hartwall Areenan kenttäalan päälle luodinkestävä pleksi ja joukkueet sisään esteradalle, jonne yleisö näkee hyvin. About 5-10 -miehisille joukkueille rynkyt kouraan ja kovat piippuun. Kisa on ohi, kun toinen joukkue on hengetön. Erätauoilla myydään kaljaa ja luututaan veret, joukkueiden eloonjääneet hiovat pukubunkkereissaan taktiikkaa.

Joukkueiksi sopivia vastakkainasetteluja kuten Kainuun Työttömät vs Espoon Ekonomit, Kettutytöt (aseina hampaat ja puukot) vs Lihavat Metsästäjät (aseina hirvikiväärit yhdellä patruunalla), Upseerit evp vs Sivarit jne. Siinä tosin heitetään ensin lantilla, kisataanko väkivallalla vai älyllä.

Kun vapaaehtoiset joukkueet loppuvat, seuraavan viikon SNB:n osanottajat arvotaan erätauolla aktiiviväestön joukosta henkilötunnuslottona. Osallistuminen ei ole vapaaehtoinen.

Areena loppuunmyyty joka lauantai klo 18 - 21, ja TV-oikeuksista tapellaan. Alkio selostaa.

Jonain päivänä?

Ei kommentteja: