sunnuntai 11. lokakuuta 2009

32E

Aikainen aamiainen, hihnat kireälle ja kuljetusta vartoilemaan. Enimmän osan häntäänsä menettänyt kissa kipitti ohi ja vilkaisi joukkoa.

You have a belt? turvatarkastajatar tiedusteli. Taxfreen myyjä halusi kaksikymppiä mieluummin kolikkoina. Suklaata ja leluja. Baklavakin houkutti. Ilmastointiventtiilin kohdalla viilensi.

Ovelta oli koneelle 40 metriä, mutta busseilla mentiin. Ne kiersivät koneen vastapäivään ja pysähtyivät 30 metrin päähän siitä. 32E.

Laskusiivekkeet kääntyivät alas. Venäjän värein koristellun Iljushinin perään siniselle taivaalle.

Vodka? varmisti emäntä. Water, toistin. Hotellista kierrätetty Thomas Bodströmin Rymmaren oli pikkunäppärä mutta paperinmakuinen. Kaikista juristeista ei ole Grishameiksi. Jonka Associate toissapäivänä nousi toki sujuvasti lentoon mutta sakkasi puolivälissä kun oli ilmeisesti tullut kiire kirjoittamaan jotain muuta. Kulttuuriosastolta tähän.

Viron lähestyessä kuoppaistui taivas ja syttyi turvavyövalo. Sitten rannikko ja putoavat kierrokset, siiven pinnassa ihan kuin spoilerit pystyssä. Meri, oikealla Lauttasaari, Olympiastadion, Töölö. Länsiväylä, Silvolan tekojärvi, kaarto oikeaan, lasku ja pitkä rullaus.

Kotona halusivat tuliaisia ja syliin.

Ei kommentteja: