perjantai 2. toukokuuta 2008

Pikkuriootti

Phil Amerikasta tarjoaa kuvareportaasin meitä muita vapaampien helsinkiläisten vapunvietosta. Kiintoisa kohta tuo pankkiautomaatti, joka saa tai sitten ei selityksensä kommenteissa.

Ehkä ikäni vuoksi en ymmärrä tätä logiikkaa, että this of course enraged the crowd causing a small riot to ensue ja made the crowd hostile, which led to the destruction of property, bottles being tossed, and further violence down Esplanadi.

Vähän niin kuin semmoiset mielenosoitukset, joiden jälkeen jää rikottuja ikkunoita ja töhrittyjä seiniä, vaikka kulkue on pehmoinen ja pörröinen ja kaikki osanottajat haluavat vain laulaa ja tanssia ja kasvattaa veljeyden kukkasia.

2 kommenttia:

/mek kirjoitti...

Ehkä ikäni vuoksi en ymmärrä tätä logiikkaa

Alan vahvasti epäillä, että sä et olekaan strong advocate of liberty, individuality, equality, and tolerance.

Toisaalta hienoa lukea, että amerikkalaisen ystävämme peloittavin hetki illassa oli kun joku kävi pankkiautomaatilla. Ankkalinnassa kaikki hyvin.

Mika kirjoitti...

Alan epäillä, että epäilyksessäsi on perää. Kun toleranssia advokoidessakin tekisi mieli sanoa, että ihmisten heitteleminen kuohuviinipulloilla ja toisten ihmisten tavaroiden rikkominen ovat väärin. Vaikka poliiseista ärsyyntyisikin.