maanantai 20. toukokuuta 2013

Teko ja nurmi

Liikuntalautakunnan materiaaleista nipsittyä:

Väinämöisen kentälle rakennetaan tekonurmikenttä kesän 2013 aikana. Liikuntalautakunta on varannut määrärahat Lauttasaaren ja Munkkiniemen kenttien perusparannusta varten. Molempien kivituhkapinnoitteisten kenttien pinnoitteet muutetaan tekonurmipintaisiksi. - Helsingin Palloseuran kanssa toteutettava Paloheinän kenttä sekä Pajamäen Palloveikkojen ja HJK-juniorit kanssa toteutettava Pajamäen kenttä sekä kenttä / kuplahalli.

Lisäksi HJK:n omistama HSM Oy on anonut saada vuokrata Bollis 7:n ja kuorruttaa sen uudella tekonurmella sekä talveksi kuplahallilla. Se asia lähti uudelle lausuntokierrokselle ilmeisesti muiden seurojen vuorojen riittävyyttä koskevan huolen vuoksi.

Ainakin fudisolosuhteet ovat menneet ja menossa aika lailla eteenpäin niistä ajoista kun itse potkittiin Väiskin soralla verkottomiin maaleihin ja haettiin palloa kadulta. Ja päästiin pari kertaa kesässä livahtamaan Bolliksen varjellulle viheriölle.

Väiskille ei ole tuotu täksi kesäksi maaleja, ja kentän reunoille on ilmestynyt aitaamistarvikkeita. Haiskahtaa alkavalta remontilta.

Ei kommentteja: