tiistai 2. heinäkuuta 2013

Lyhyesti

Muistatteko ne alkuajat kun weblogeissa saattoi olla lyhyitä irrallisia havaintoja?

Podcasteja on hyvä kuunnella esimerkiksi tiskatessa. Viimeisimpänä Television tiiliskivet ja Kova laki, jota itsekin tullut jokunen jakso tapitettua. Toimivaääninen toimittaja oli, ja Markus Leikolastakin kuulee esiintymiskokemuksen.

Luovuuden unelma pirskahtelee (yleensä sunnuntaiaamuisin) ajatuksena, että pitäisi tehdä pitkästä aikaa podcast tai video tai valokuvien ja äänien yhdistelmä. Millainen mahtaisi olla toimiva setup keskustelumuotoisen audion tallentamiseen?

Ennen vanhaan piti saada kustannussopimus tai läpi lehteen kertoakseen tarinoita. Nykyään on onneksi verkko. Ja esimerkiksi Tillmanin Iho. Ja lämpöisten tarinoiden mestari Risto Pakarinen. Jonka tarinoista (True and other stories), kuten Secret admirer,  tulee hyvällä tavalla mieleen Valitut Palat, josta kirjoitti vastikään unkuri.

Google Readerin mentyä kokeillaan Feedlyä. Välineitähän ne vain.

Eilisillan Lahti-pelissä Savage filmasi vaparin, jonka sai nopeana liukastuakseen sitten omia aikojaan juuri laukaisupaikkaan päästessään. Kosminen oikeudenmukaisuus.

Töölö alkoi viikonloppuna tuoksua keskikesäisiltä lehmuksilta, joka on ehkä maailman paras tuoksu. Ainakin siellä kärkijoukossa vastaleikatun nurmen, tervan, erityisen kauniin naisen ja kesäsateen kasteleman hellekadun kanssa.

Ei kommentteja: