Kun kirjan henkilö kiinnittää konepistoolin makasiinin lippaaseen tai sukellusveneessä on robottiaseita, siirryn kirjan alkuun tarkistamaan kääntäjän nimen.
Naispuolinen, mikä tosin ei välttämättä ole asian kannalta relevanttia.
- - -
Pelastaja oli vieläkin parempi Nesbö. Jollei kylän kirjasto olisi tällä viikolla kiinni, hakisin lisää. Ja Wallandereja myös. Nyt tilkkeeksi Sherlock Holmesia iPadilta.
keskiviikko 31. heinäkuuta 2013
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
4 kommenttia:
Nesbo on ihan tappava. Piti lukea uusin päivässä kun niin pelkäsin, että päähenkilö kuolee :)
Siis Anderson oli tuo ylempi :)
Samoja oireita vanhempien teostenkinsa kanssa, teki todella tiukkaa laskea käsistä vaikka yö oli pitkällä ja silmäluomet lyijyä.
puhtaita rikosromaaneja kiinnostavampia ovat teokset, joissa rikos vain antaa lähtökohdan kuvata elämän arvaamattomuutta. tällaisia ovat esimerkiksi matti yrjänä joensuun kirjat.
taisi olla juha numminen, josta en pitänyt. ärryin kun perusteltiin naistentappajan teot lapsuustakautumin, ennakoinnein, rinnakkaistapahtumin ja psykiatrin raportein.
realismi näkyy ylipäänsä käsitettävän ahtaasti niin, että faktojen on oltava paitsi oikeat myös runsaat. luetellaan ajoreitit ja vierelle pysäköityjen autojen merkit.
joku brittidekkaristi sanoi, että rikollinen on nykyajan viimeinen vapaa yksilö. häivähtääkö rikollista kuvaavissa romaaneissa villin lännen miesten romanssien perustilanne, jossa mies mitataan: mies yksinään maailman kovalla kämmenellä, kokonaan itsensä varassa...
t. meri
Lähetä kommentti